Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve KOSGEB Siirt Müdürlüğü işbirliğinde, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB tarafından sağlanan destekler ve KOBİGELKOBİ Gelişim Programı Proje Teklifi Çağrısının tanıtım toplantısı yapıldı.

        Proje sunacak işletmelerin KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve aktif olmaları, bilanço usulünde defter tutmaları gerektiğini söyleyen Siirt KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, proje çağrısı ile işletme başına 300 bin TL’ye kadar geri ödemesiz, 700 bin TL’ye kadar geri ödemeli teminat karşılığı olmak üzere toplam bir milyon TL’ye kadar destek verebileceklerini dile getirdi. Bu desteği önemli bir fırsat olarak değerlendiren Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, bu desteğin üzerinde özellikle duracaklarını belirtti. Kuzu, “Amacımız Siirt’e bu konuda ne kadar çok kaynak çekebilirsek o kadar büyük başarı olacaktır. Hepimiz bu gayeyle, bu amaçla hizmet ediyoruz. Tabi siz değerli üyelerimiz böyle gayret ettikçe imkanlarda, fırsatlarda kendiliğinden doğuyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa