Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SHOW TV’nin sevilen dizisi ‘Yeni Gelin’ yine reytinglerde birinci! 'Yeni Gelin'in 34. bölüm tanıtımı

        Zirveden inmeyen Yeni Gelin, Total’de 6,45 izlenme oranı (rating), 13,93 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

        Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #yanındayım etiketi ile yorumlarını paylaştı.

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

        Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 33. bölümünde Bella’ya yakalanan Hazar, özür dileyerek mevzuyu hallettiğini düşünse de Bella’nın kararıyla şoke oldu. Bella, Hazar’ın sürekli yanında olabilmek için holdingde işe başladı. Holdingde personel müdürü olarak özellikle kadın çalışanlara kök söktüren Bella, Hazar’a nefes bile aldırmadı. Holdingdeki değişim rüzgarı Bella ile sınırlı kalmadı. Kalender Ağa, İskender’i de yeni güvenlik müdürü yaptı. Fakat İskender yaptığı bir dizi tatbikatla holding çalışanlarına, özellikle de Kağan’a kabus dolu anlar yaşattı. Dolan Aşireti’nin Şirin’i isteyeceğini öğrenen Baran öfkeden deliye döndü. Hazar, Boran Dolan’ı arayıp Şirin’i vermeyeceğini söylese de etkili olamadı. Şirin’in gönlü olmadığını öğrenen Kalender Ağa da aşiretin gelmesini istemedi. Bu durumdan habersiz Baran için tek çare Şirin’i kaçırmak oldu.

        YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 34. bölüm tanıtımı yayınlandı. Baran, Şirin’i kaçırarak aşk yuvalarına götürüyor. İkilinin kaçtığını öğrenen Bozokların neler yapacağı merakla bekleniyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 27 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        REKLAM

        İşte "Yeni Gelin"in 34. Bölüm Tanıtımı!

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa