Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Diğer Sharapova-Büyükakçay maçında otopark dolandırıcılığı yapıldı - Tenis Haberleri

        Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle düzenlenen ve Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte eski dünya 1 numarası Rus tenisçi Maria Sharapova ve milli sporcu Çağla Büyükakçay karşı karşıya geldi. Rus tenisçinin 2-0 yendiği karşılaşma sırasında onlarca kişinin dolandırıldığı iddia edildi.

        Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği maç nedeniyle trafikte yopunluk yaşanınca spor salonunun önünde kollarında göervli bantlarıyla bulunan bazı kişiler, otoparkın dolu olduğunu belirterek sporseveleri yol kenarında dubalarla ayırdıkları bölümlere yönlendirdi. Dolandırıcıların bu yönlendirme karşılığında araç başına 20 lira ücret aldığı belirtildi. Maç sonunda araçlarını almaya gidenler, görevlilerin sahte olduğunu anladı. Araçların tamamı, emniyet görevlileri tarafından otoparka çektirildi. Mağdur sporseverler, aracını bulabilmek için yoğun çaba sarf etti.

        VATANDAŞLARA UYARI

        Trafik polisleri son zamanlarda böyle büyük organizasyonların yapıldığı yerlerin önünde benzer çetelerin faaliyet yürüttüğünü ve vatandaşı mağdur ettiklerini belirterek, bu organizasyonlara gidenlere uyarılarda bulundu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa