Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: ''Sanki 10 kişi kalan biz gibi oynadık'' - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Kayseri'de kaybedilen 2 puanın ardından beIN Sports mikrofonlarına konuştu.

        Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları şu şekilde...

        ''KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI AMA...''

        ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuna iyi başladık, kontrol bizdeydi. İki pozisyon bulduk. Golden sonra kontrolü kaybettik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra sanki biz 10 kişi kalmış gibi oynadık. 11'e 11 iken daha iyi oynadığımız bölümler vardı. 11'e 10'ken eksik kaldık. Yavaş oynadık. Bireysel oynadık.''

        BASIN TOPLANTISI

        Maça iyi başladıklarını ifade eden Güneş, "Oyunun kontrolü bizdeydi. Goller de bulabilirdik, iki net pozisyonumuz vardı. Beklenmeyen şekilde gelen bir gol oldu. Daha sonra penaltıyla 1-1'i yakaladık. İkinci yarı rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla etkili atağımız olması gerekirken tam tersi yavaş oynadık. Ortalarımız iyi değildi. Fazla etkili pozisyon bulamadık. Rakibin beraberlik anlayışına biz de teslim olduk. Oysa ikinci yarıda kolay 3 puan alabilirdik, bunu başaramadık. Üzgünüz, kayıp iki puan olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

        Hücumda etkisiz kaldıklarını, adaptasyon sorunu yaşadıklarını vurgulayan Güneş, "Daha fazla pozisyon bulmamız lazım. Futbol böyle bir şey. İyi orta yapan takımken, bu maçta atılan ortalarda iyi değildik. Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok. Bizim için çok kayıp puanlar var. Bunları hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Gençlerbirliği'ne de böyle kaybettik. İki maçımız daha var. Çok rahat kazanacağımız maçtı." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa