Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Şenol Güneş Beşiktaş Monaco maçı sonrası ne dedi? Şenol Güneş'in açıklamaları - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında evinde Monaco'yu ağırladı. Kara Kartal, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanını 10'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı.

        Şenol Güneş, Monaco'nun tehlikeli bir ekip olduğunu vurguladı ve "Zor bir maçtı, Türkiye'yi iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. İkinci bölgede hızlı çıkabilen takım, becerili oyuncuları var. Deplasmanlarda alınan skorları var. Skoru koruyup pozisyon vermeyeye çalıştık. Atak sayımız fazla ama etkili şekilde bitiremedik. Zaaflarımızından biri buydu. Kontrollü oynamaya alıştık. Kısa paslarla çıkış yaparken savunmadan, kaptırıp gol yedik. Hem kontrollü oynamak hem de rakibe gol atmak kolay değil. Bunu iyi yapmaya çalıştık ama her zaman her şey iyi gitmeyebiliyor. Pozisyonlarımız var, rakip de geldi. Git-geli fazla bir maç oldu. O bizim zaafımızdı." dedi.

        REKLAM

        Güneş, sözlerini "Oyunun gidişatına göre hücumda değişiklik yapmayı düşünürken, geride 2 değişiklik yapmak zorunda kaldık. Futbol böyledir. Atiba ve Tosic'i değiştirince hücumdaki oyuncuları değişirip diri oyuncu koyamadık. Beraberlik iyi bir sonuç, maçın hakkı beraberlikti. Hiçbir şeyin garantisi yok. Monaco'nun aldığı puan da umut onların adına. Beraberlik Monaco için kötü sonuç değil, duruma göre ikincilik için iddialı olabilirler. İnşallah iddialı olabilirler. Monaco iyi takım, kopmalarını istemiyoruz." ifadeleriyle noktaladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa