Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: ''Bayern Münih'i bırakın, önünüze bakın!'' - Beşiktaş Haberleri

        Şampiyonlar Ligi’nde gruptan yenilgisiz çıkan ve son 16 turunda Alman devi Bayern Münih’le eşleşen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş futbolcularını uyardı.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; ligde istediği sonuçları alamayan öğrencilerinin devamlı Şampiyonlar Ligi’nin konuşulmasından etkilediğini düşünen Güneş, “Bayern’i kesinlikle bir kenara bırakın. Onu zamanı gelince düşüneceğiz. Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım. Ligde çok puan kaybettik. Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızı kayıpsız geçmek zorundayız” dediği öğrenildi.

        Bayern Münih ile 20 Şubat’ta oynayacaklarını hatırlatan Güneş, “Önümüzde neredeyse 2 aylık bir zaman bulunuyor. O maça kadar ligde çok daha önemli maçlar oynayacağız. Eğer seneye de Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyorsak artık puan kaybetmemeliyiz. Bundan sonra bir puan dahi kaybedecek olursak şampiyonluk şansımız çok azalır” diye konuştu.

        REKLAM

        BABEL, TALISCA VE QUARESMA LİGDE KAYIP!

        Ligde kritik puanlar kaybeden ve lig yarışında sürpriz yaralar alan Beşiktaş’ta hücum hattının yıldızları son haftalarda skor katkısı açısından büyük düşüş içinde. Ryan Babel 1 gol atıp, 1 de asist yaptığı Göztepe karşılaşmasından bu yana 4 maçtır skora katkı veremedi.

        Bu sezon sadece 1 golü bulunan Quaresma 9. haftada M.Başakşehir maçında Tosic’e yaptığı korner asisti dışında 6 maçtır yokları oynuyor. 15 haftada 1 gol ve 1 asisti bulunan Quaresma bu sezon için beklentilerin bir hayli uzağında. Tartışılan bir diğer oyuncu da Anderson Talisca. Brezilyalı oyuncu gol atıp, asist yaptığı Göztepe maçından bu yana ligde yokları oynuyor. Talisca’nnın 15 hafta itibari ile ligde 3 gol, 3 asisti bulunuyor

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa