Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sendika başkanın ölümüyle ilgili şok detaylar!

        Ramiz Kaan Oktar'ın haberine göre olay Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasında meydana geldi. Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, fabrikayı ziyarete geldi. Bu sırada Sedat U. adlı işçi, Karacan ile çalıştığı bölümün değiştirilmesi nedeniyle tartıştı. Çevredekiler araya girdi. Daha sonra Karacan ve yanındakiler ile Sedat U., sendikanın fabrikadaki odasına gitti. Burada yeniden başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

        İddiaya göre Abdullah Karacan, fabrikaya geldiğinde çekmeceye bıraktığı ruhsatlı tabancasını çıkararak "Beni mi vuracaksın, vur beni" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine silahı alan Sedat U., Karacan'ı başından, kendisine engel olmak isteyen sendikanın işyeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Sakarya Şube Başkanı olan Mustafa Sipahi'yi de yaraladı. Ağır yaralanan Karacan kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Olayın ardından kaçan saldırgan Sedat U. kısa süre sonra yakalandı. İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek inceleme yaptı.

        Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nden, Abdullah Karacan'ın, Arifiye ilçesindeki lastik fabrikasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yapıldı.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Yapılan olay yeri incelemesi ve tahkikatlar neticesinde, şahsın (şüpheli) fabrikada işçi olarak çalışan S.U olduğu, iş yerindeki görev yeri değişikliği nedeniyle sendika yetkilileri ile tartışma yaşadığı, çıkan kargaşa sırasında Genel Başkan Abdullah Karacan'a ait taşıma ruhsatlı silahı alarak olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Şüpheli S.U olayda kullandığı silahla bindiği ticari taksiyle kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili çok yönlü tahkikat devam etmektedir."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa