Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu 2321 numaralı sandıkta ailesi ile birlikte kullandı.

        Demirkol, oy kullanacağı Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesindeki 2321 numaralı sandığa; eşi Adile Demirkol ve kızı Nurşen Demirkol ile birlikte geldi. Demirkol, sandık görevlileriyle görüştükten sonra perde arkasında oyunu kullandı. Oyunu sandığa atan Demirkol, sonuçların vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Sağduyu içerisinde geçen seçim dolayısıyla tüm Şanlıurfa halkına teşekkür eden Demirkol, yaptığı açıklamada, “Haliliye İlçe Teşkilatımızla ve milletvekillerimizle birlikte sabahın erken saatlerinde sandıkların teşekkülünü sağladık. Daha sonrasında sahaya yayılarak her birimiz ayrı bir bölgede sandıktaki görevlilerimize teşekkür edip, vatandaşlarımızla hemhal olduk. Hamdolsun ki, Haliliye’mizde seçim sükunet ve barış içerisinde devam etmektedir. İnşallah sandıklar açıldıktan sonrada Cenabı Hakk bizleri sevindirecek sonucu halkımızın desteğiyle bize nasip eyleyecektir” diye konuştu.

        Demirkol, görevliler ve vatandaşlarla görüştükten sonra okuldan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa