Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA´nın Siverek ilçesine bağlı Güvercin Mahallesi'nin sakinleri, kendilerine hizmet edilmediğini öne sürerek, politikacıları protesto için sandığa gitmedi.

        142 seçmeni bulunan ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Güvercin Mahallesi'nde kurulan 1232 No´lu sandığa, mahalle sakinleri, kendilerine hizmet edilmediği gerekçesiyle gitmeyip, oy kullanmadı. Mahallenin muhtarı Mehmet Geyik, yol ve su gibi problemlerinin bulunduğunu ve mahalleli olarak ortak karar alıp, oy kullanmadıklarını söyledi. Mahalle sakinleri de kendilerine hizmet yapılmadığı ve siyasilerin ilgilenmediği gerekçesiyle bu kararı aldıklarını belirtti.

        Güvercin Mahallesi'nde kurulan 1232 No´lu sandıkta, sadece 3 sandık görevlisi oy kullandı. Sandıkta oy kullanan görevliler, saat 17.00'de tutanak tutarak, mahalleden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa