Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, kucağında torunu ile geldiği Birecik Hacı Nihat Sözmen Endüstri Meslek Lisesinndeki 1137 nolu sandıkta oyunu kullanarak, vatana millete hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

        Sabah erken saatlerden itibaren seçim sandıklarını gezerek, görevlilerle tek tokalaşacak başarı dileklerini ileten Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu söyledi. Her vatandaşın sandık başına giderek demokratik hakkını kullanmasını isteyen Başkan Faruk Pınarbaşı, vatandaşlarla sohbet de etti. Faruk Pınarbaşı, daha sonra ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte sandıkları gezmeyi sürdürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa