Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir merkezi ve 13 ilçenin tümünde Kardeşlik Sofrası adı altında düzenlediği iftar buluşmalarında adres bu kez Birecik oldu.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ile Kardeşlik Sofrası buluşmalarına devam etti. Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve vatandaşlar katıldı. Kur'anı Kerim tilaveti ile devam eden programda vatandaşların Ramazanını tebrik ederek ilçe genelinde yapılan hizmetleri aktaran Çiftçi, "Rabbim her zaman kardeşlik içerisinde ilçemizden huzuru eksik etmesin. Birecik'te çok güzel hizmetlere imza attık. İlçemiz doğalgaza ve içme suyu arıtma tesisine kavuşuyor. Birecik'imizin altyapısını çözüme kavuşturduk ve kentsel dönüşümü de çözüme kavuşturacağız. Bu hizmetlerimize durmadan devam ediyoruz" dedi.

        “En büyük projemiz birlik projesidir”

        Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine de değinen Çiftçi, "En büyük projemiz birlik ve beraberlik projemizdir. Ülkemizde huzuru tesis etme projesi en büyük projemizdir. Bizimle uğraşmak isteyen, Türkiye'nin kalkınmasını kabullenemeyen bazı odaklar var. Tüm İslam coğrafyasına örnek olan ülkemizin gelişmesini istemeyenlerin bir takım oyunları var. Bu odaklara uşaklık yapmayan, beynini onlara teslim etmeyen bir liderimiz var. O da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bize düşen de liderimizin yanında durarak onunla birlikte ülkemizin istikrarı için yürümek ve ona destek vermektir" diye konuştu.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa