Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halil İbrahim Sofrası İftar Programı ve sonrasında düzenleyeceği 'Hazreti İbrahim'in Tevhid İnancı' konulu söyleşi ile yine binlerce vatandaşı aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Ramazan ayı programlarına devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra her gün farklı bir ilçede kardeşlik sofrası adı altında iftar programları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez Halil İbrahim Sofrası iftar programı ve sonrasında 'Hazreti İbrahim'in Tevhid İnancı' konulu söyleşi ile Şanlıurfalıları aynı adreste bir araya getirmeye hazırlanıyor. 27 Mayıs Pazar günü Arkeoloji Müzesi Önündeki etkinlik alanında verilecek iftara Bosna Hersek ReisUl Ulema Temsilcileri ile Filistin Alimler Birliği Temsilcilerinin de katılacağı belirtildi.

        İftar programının ardından adres bu kez Balıklıgöl Amfi Alanı olacak. Alanda Talha Bora Öge moderatörlüğünde, Filistin Alimler Birliği Temsilcisi, Bosna Hersek Hocalar Birliği Temsilcisi ve çok sayıda davetli Hazreti İbrahim’in tevhid inancını, misafirperverliğini ve cömertliğini ele alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa