Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da biçerdöver 2018 yılı biçerdöver biçim ücretleri açıklandı.

        Şanlıurfa Ziraat Odaları il koordinasyon kurulu, 2018 yılı biçerdöver biçim ücretlerini açıkladı. Dekar başına belirlenen biçim ücretleri, yağmurlama ve damlama sulama alanlarında 12 TL, karık tapa ve salma sulama alanlarında 17 TL, kuru tarım alanlarında 12 TL olarak açıklandı.

        Toplanan koordinasyon kurulu tarafından yapılan açıklamada, 2018 yılı biçerdöver biçim ücretlerinin çiftçilere ve biçerdöver esnafına hayırlı olmasını dilendi. Ayrıca açıklamada, traktör bedeli biçerdövere ait olması halinde söz konusu fiyatlara yüzde 10 ekleneceği ve biçerdöverle biçilen mercimek alanlarında biçim bedeli 21 TL, nohut alanlarında ise 17 TL olarak belirlendiği aktarıldı.

        Toplantıda saman satış bedeli de belirlendi. Buna göre fiyatlar, biçerdöver arkası saman toplama bedeli buğdayda ton başına bir römork 180 TL, arpa 170 TL olarak belirlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa