Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde düzenlenen ‘3. Halfeti Meyve Yemekleri Festivali’nde iftar sofrasında meyve yemekleri sunuldu.

        2013 yılında Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından sakin şehirler arasına dahil edilen Halfeti ilçesinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Halfeti Meyve Yemekleri Festivali’nde, yörede yetişen meyvelerden yapılan erik dolması, yenidünya kebabı, erikli sote, soğan kebabı, dut pilavı ve karagül çikolatası iftar sofrasında sunuldu. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte birbirinden farklı lezzetler, katılımcılara dağıtıldı. Daha sonra ezanın okunmasıyla meyve yemekleriyle Fırat Nehri'nin kenarında iftar açıldı.

        İftarın ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halfeti’nin turizm yönünden her geçen gün ilerleme kat ettiğine dikkat çekerek, "Böyle güzel bir zamanda Halfeti'nin güzel meyve lezzetlerini yemek olarak iftar sofrasında buluşturduk. Çok güzel yemekler tattık. Halfeti yemek kültürüyle her zaman kendinden bahsettiren, turizm açısından da şahlanan bir ilçemiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa