Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her ilçeye kent park' uygulaması kapsamında yapımı tamamlanan son park da halkın hizmetine sunuldu.

        Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alan projesinde sona doğru yaklaşan büyükşehir belediyesi, aynı hizmeti 13 ilçenin tümüne ulaştırmaya devam ediyor. Şehir merkezinde 3.5 milyon metrekarelik yeşil alan çalışmasını sürdürerek atıl alanları şehre kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin '13 ilçeye 13 kent park' sözünün son durağı olan Halfeti'de de yapımı tamamlanan kent parkı halkın hizmetine sunuldu.

        “Söz konusu yeşil alan olunca yeni hedefler belirliyoruz”

        Parkın açılışında bir konuşma yaparak Büyükşehir Belediyesinin yeşile olan duyarlılığını aktaran Çiftçi, "Şimdi de hedefimizi yükselterek 'yeşil alan bakımından daha da neler yapabiliriz?' bunun planlamalarını yapıyoruz" dedi.

        Halfeti'nin turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara da değinen Çiftçi, "Halfeti'mizde yapımı tamamlanan 43 bin metrekarelik kent parkımız ilçe halkımıza hayırlı olsun. Yeşile önem veren bir Büyükşehir Belediye kadrosu olarak yeşil alanların şehirlere yeni vizyonlar kattığını biliyoruz. Halfeti'de sadece kent parkla hizmetlerimizi sınırlanmadık. Turizm bölgesi olan Halfeti'mize sosyal tesisler, marina, yüzen köprü, spor kompleksi, semt pazarı ve prestij caddesi kazandırdık. Kırsalda ise yol yapımına devam ediyoruz. Yol yapımında özellikle beton yol uygulaması şehrimiz için önemli. Beton yol uygulamamızı Halfeti'de de sürdürüyoruz. Her şey Halfeti'de yaşayan kardeşlerimiz içindir. Çünkü biz, Halfeti ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa için çalışıyoruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa