Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk buluşmalarına önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Halfeti'de muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kardeşlik Sofrası' iftarına katılmak üzere gittiği Halfeti'de vatandaşları ziyaret ederek muhtarlarla buluştu. Halfetili Muhtarlar buluşmasında konuşma yapan Çiftçi, "Halfeti ilçemizi seviyoruz, dün de Halfeti ilçemizde incelemede bulunduk. Hizmet ediyoruz ilçemize ve etmeye de devam edeceğiz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim bulunmakta, sizden ricam elinizden geldiğince mahallenizde yaşayan insanlara hizmetleri aktarmaktır. 2018 yılı içerisinde ilçemizde büyük çaplı çalışmalarımız olacak, bunu hep birlikte göreceğiz. Amacımız tüm ilçelerimizin gelişimini ve dönüşümünü gerçekleştirmek" dedi.

        Gün içerisindeki temasları çerçevesinde Halfeti İmam Hatipliler Derneğinin açılışına geçen Çiftçi, derneğin hayırlı olması temennisinde bulundu. Son olarak Halfeti Kaymakamlığı tarafından açılan El Ürünleri Teşhir Salonunu da gezen Çiftçi, buradaki kursiyerlerle sohbet etti.

        Öte yandan ziyaretlerinde Çiftçi'ye Halfeti Kaymakamı ve Halfeti Belediye Vekili Şeref Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar ve Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosu eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa