Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         ŞANLIURFA´da,husumetliakraba iki aile arasında dün çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 12 kişinin de yaralandığı kavga sonrası 15 şüpheli gözaltına alındı. 

        Paşabağı Mahallesi'nde dün aralarında boşanma ve alacak meselesi nedeniyle husumet bulunan akraba 2 aile fertleri arasında çıkan tartışma, kısa sürede tabanca, tüfek, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, husumetli aileler, birbirlerine ve araçlarına saldırdı. Kavgada, kurşun, saçma, bıçak, taş ve sopa darbeleriyle yaralanan 13 kişi, ihbarla gelen ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan İbrahim Kurt (33) kurtarılamadı. Olayın ardından polis ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında, kavgaya karıştığı belirlenen yaralılar arasında bulunan ve tedavisi tamamlanan 8 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, olay sırasında çekilen cep telefonu görüntülerinden kavgaya karıştığı belirlenen 7 kişi de adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı. 15 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, hastanede tedavisi süren 4 kişinin de taburcu edilmelerinin ardından gözaltına alınacakları bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa