Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’da İl Seçim Kurulu önünde alkol alarak polise zorluk çıkartan 3 şahıs, gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan biri polis aracına binmemek için “Bir saniye avukatımla görüşüyorum” diyerek direndi.

        Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oyların gönderildiği İl Seçim Kurulu önünde alkol alan 3 şahıs, polisler tarafından fark edilince onlara müdahale edildi. O sırada polislere zorluk çıkartan şahıslar, gözaltına alınmamak için direndi.

        ÖALKOL alan diğer şahıs ise gözaltına alınmamak için telefonu kulağına tutarak polislere, “Bir saniye avukatım ile görüşüyorum şu anda” diyerek polis aracına binmek istemedi. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri için polis merkezine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa