Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oyunu ailesiyle birlikte kullandı.

        Oyunu Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunda ailesiyle birlikte kullanan Başkan İshak Taşçı, “Milletçe şahlanışımız için oyumuzu kullandık. Rabb’im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

        Sandık başına eşi ve çocuklarıyla birlikte giden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklarımızın geleceği için, lider ülke Türkiye için önemli bir seçim. Kullandığımız oylarla ülkemizin istikrarı ve şahlanışı, bu seçimin ardından daha da kuvvetli bir şekilde devam edecek. Halkımıza, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, gerçekleşen seçimlerin, sonuçları itibariyle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Oy kullanma işleminin ardından vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte ilçedeki okulları gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa