Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Dün PKK vardı, Bugün FETÖ var, yarın ne olacağı belli değil. Büyük ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye destek olmamız lazım” dedi.

        Başkan Şahin, Kavak ilçesindeki programları kapsamında Kayaköy Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmalarını inceledikten sonra AK Parti İlçe SKM’ye geçerek AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı’yı ziyaret etti ve ardından otogarda bulunan bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Başkan Şahin buradaki sohbet sırasında AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne kadar güçlü olursa Türkiye’nin daha da gelişip büyüyeceğini ifade ederek, “Dün PKK vardı, Bugün FETÖ var, yarın ne olacağı belli değil. Büyük ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye destek olmamız lazım. Türkiye'nin önünü kapamak için hep birileri çıkıyor. Bu kirli ellere dur demek için güçlü hükümet için güçlü bir devlet için gereken desteği vermeli ve 24 Haziran’da üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa