Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçim çalışmaları kapsamında baba ocağı Çarşamba'da hemşehrileri ile buluşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hükümet olarak sağlıkta, enerjide, savunma sanayinde yerli ve milli atılımlar yaptıklarını söyledi.

        Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında seçim bölgesi baba ocağı Çarşamba da esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile bir araya geldi.

        Köktaş yaptığı açıklamada, "Türkiye AK Parti iktidarıyla 16 yılda tam 3,5 kat büyüdü. Ülkemizin dünyadaki itibarı yükseldi, söz sahibi oldu. Toplumun bütün kesimleri kalkınmada, refahtan payını aldı. Teröre, terör hareketlerine, en ağır darbeyi iktidarımız döneminde vurduk. Terörle ülkemizi tökezletmeye ayağa kalmaması için uğraşanlara en büyük ders verildi. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, birlikte Türkiye olacağız, ayyıldızlı bayrağımızın altında sonsuza dek hür ve bağımsız olarak yaşayacağız. Sağlıkta, enerjide, savunma sanayinde yerli ve milli atılımlar yaptık, büyük devrimler gerçekleştirdik. Vatandaşımızın derdiyle dertlendik, sevinciyle sevindik. Çiftçimizin, emeklimizin, memurumuzun, öğrencimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin hep yanında olduk. Sorunlarına, taleplerine sırt çevirmedik, çözüm yolları aradık. Şimdi bütün bu kazanımlarla birlikte devam ediyoruz, büyümeye, üretmeye, istikrara devam ediyoruz. İnşallah yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ülkemiz şahlanacak, milletimiz kazanacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa