Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Kavak ilçesinin Yaşardoğu Mahallesi’nde hizmete açılan lunapark, ilçede özellikle çocuklarda büyük sevince neden oldu.

        Bir girişimci tarafından yaptırılan Kavak’ın ilk lunaparkı törenle hizmete girdi. Açılışa katılan çocuklara lunaparkın ilk jetonlarını Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu hediye etti.

        Geçen gün açılışını Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun yaptığı lunapark Kavak’ta hizmet vermeye başladı. Tüm çocukların büyük bir heyecan içinde beklediği lunaparkın açılışında konuşan işletme sahibi Refik Saydam, “Gerçekleştirdiğimiz yatırım ile ilçemize bugüne kadar olmayan bir hizmeti getirdik. Bundan sonra her gün açık olacak olan lunaparkımız çocuklarımızın başlıca oyun alanı olacak” dedi.

        Başkandan çocuklara jest

        Açılışını yaptığı lunaparkta konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Açılışını yaptığımız lunaparkımız ilçemizin sosyal yaşamına büyük katkı yapacak. Bugün açılışını yaptığımız lunaparkımızda tüm çocuklarımıza bir jeton benden hediye. Biz her zaman insan odaklı yapılan hizmetlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa