Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da polis ekipleri "Güvenli okul, güvenli eğitim" projesi kapsamında kentteki okulları ziyaret ediyor.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla kentteki tüm okulları ziyaret ederek, öğrencileri suç ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için öğrenci ve okul yöneticilerine bilgilendirme faaliyeti gerçekleştiriyor.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uygulama kapsamında okul çevresindeki iş yerlerinin de ziyaret edildiği ve esnaf ile öğretmenlerin de projeden memnun kaldıkları kaydedildi.

        Açıklamada, "Diğer taraftan ilimiz genelinde bulunan 390 okulun çevresindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün satışı yapan yerler, kafeler, internet oyun salonları, umuma açık yerler okul servis araçlarının denetim ve kontrolü faaliyetlerine aralıksız devam ediliyor." ifadesi kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa