Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Atakum ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik, liseler hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenlendi.

        Atakum Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Rehberlik Servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerine, Samsun'daki merkezi sınav ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan öğretim kurumları hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

        Eğitimlerin ardından öğrencilere anket uygulayarak ilgileri tespit edildi.

        Öğrencilerin ilgileri doğrultusunda liselere gidilerek okul imkanları ve verilen eğitim hakkında eğitimcilerle öğrenciler buluşturuldu.

        Okul müdürü Nagihan Çağlak Bay, üst öğretim kurumlarının tanıtımının öğrencilere hedeflerini belirleme, ilgilerini anlama, bilinçli seçim yapma gibi faydaları bulunduğunu vurgulayarak, "Okulumuzda her yıl bu çalışmaları özveri ve hassasiyetle yapan psikolojik danışman rehber öğretmenlerimiz Gülen Macit Kaya ve Sibel Yeni'ye, tüm öğretmenlerimize, destek veren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa