Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Salıpazarı ilçesinde çocuk ve gençlerin bağımlılıklardan uzak ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sürdürmeleri için "Sanal dünyadan spor salonlarına" etkinliği düzenlendi.

        Salıpazarı Spor Salonu'ndaki etkinlikte Salıpazarı Belediyesi ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile atletizm, boks, basketbol, bilek güreşi, jimnastik, geleneksel Türk okçuluğu, güreş, futbol, voleybol, kort tenisi, masa tenisi branşlarında etkinlikler yapılırken mas güreşi, matrak oyunu gösterileri de sergilendi.

        Gençlik merkezi eğitimlerinde akıl-zeka oyunları, müzik eğitimleri ve İngilizce gruplarının da etkinlikleri yapıldı. Etkinliklere katılan maskot "Çakır" da herkes tarafından ilgi topladı.

        Programda Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Belediye Başkanı Halil Akgül ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci sporcularla, çocuk ve gençlerle aktivitelere katılarak sohbet edip, antrenör ve öğretmenlerden bilgi aldılar.

        Yetkililer, çocuk ve gençlerin başta sanal, oyun ve uyuşturucu olmak üzere her türlü bağımlılıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerine destek sağlamak üzere her türlü eğitim ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa