Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Bafra ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu icra komitesini seçti.

        Bafra Ticaret ve sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşen seçimlerde Oda üyelerinden oluşan genç girişimci adayları ve kadın girişimci adaylarının katılımları ile TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu icra komitesini üyeleri belirlendi.

        Oylama sonucu, TOBB İl Kadın Girişimciler Kuruluna Rezzan Günday, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliğine ise Doğanay Tokgöz ve Tugay Yerli seçildi.

        Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, "TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna seçilen adayları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bugün buraya gelerek oylarını kullanan Kadın ve Genç girişimcilerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa