Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, 24 Haziran seçimlerinin önemine ilişkin, "Bu seçim Türk düşmanlarıyla, Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalışanlar, milli duruş sergileyenler arasında bir seçim olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

        Usta, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin 24 Haziran'da önemli bir seçime gittiğine değinerek, "Bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmemeliyiz. Bu seçim Türkiye'nin dört bir tarafı kuşatıldığı bir ortamda 7 düvele karşı mücadele verirken milletimizin çıkışı olacaktır. Bu seçim Türk düşmanlarıyla, Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalışanlar, milli duruş sergileyenler arasında bir seçim olacaktır. Bu yüzden biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimi çok önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Önceliklerinin ülke menfaatleri olduğunu belirten Usta, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye meseleleri karşısında hiçbir zaman siyasi çıkarla hareket etmedi. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Devlet Bahçeli hep dimdik durdu. Hep vatana sahip çıktı. 15 Temmuz'da bu ülke, bu devlet, bu millet uçurumdan sürüklenmek istenirken tutup çıkartan kişi ve lider Devlet Bahçeli'dir bunu görmemiz lazım. Ülke meselelerinde Türkiye ne zaman bunalıma girse hep inisiyatif alıyoruz. Türkiye ne zaman sıkışsa, ne zaman bunalıma girse hep inisiyatif almış bir siyasi partiyiz. Başörtüsü konusunda, 15 Temmuz'da, Yenikapı ruhunda, 16 Nisan referandumunda hep devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Kısa dönem siyaset peşinde koşan olmadık. Milletimizin çıkarı neyse hep onu düşündük. Söz konusu vatan ise gerisi hep teferruattır dedik."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa