Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN’un 3 farklı ilçesinde dil düşürme yöntemiyle hırsızlık yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan 6 kadından 3’ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde cerrahi maske takıp, dilenci gibi binalara girdikten sonra kilitlenmemiş kapıları dil düşürme yöntemiyle açarak hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yaklaşık 300 bin lira değerinde ziynet eşyası, 3 bin dolar, 800 euro ve 36 bin 500 lira çaldıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y. (17), E.K. (15), B.Y. (26), B.V. (20) ve P.A. (35), isimli kadınları ekipler, saklandıkları evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. S.Y., Ü.Y. ve E.K., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. B.Y., B.V. ve P.A., çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa