Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerini belirleyecek genel seçimler için oyunu kullandı.

        Eşi Gönül Toçoğlu ve çocukları ile Zübeyde Hanım Ortaokulu’na gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1128 no'lu sandığa oyunu attı. Toçoğlu, seçimlerin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, milli iradenin bir kez daha sandığa yansıyacağını ifade etti. Toçoğlu, “Türkiye için özel bir gün. Herkes kendi bakış açısına göre bir değerlendirmede bulunup tercihini ortaya koyacak. Sonuçların ülkemize, milletimize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Başkan Toçoğlu oy kullanma işleminin ardından Zübeyde Hanım Ortaokulu’ndaki sandıkları dolaştı. Sandık görevlileriyle kısa süreli sohbet eden Toçoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa