Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (SAMEK) yaz dönemi kayıtları devam ediyor.

        Sakarya Büyükşehir SAMEK Merkezleri yaz kursu hazırlıklarını sürdürüyor. 717 yaş arası öğrencilere hizmet sunacak kurslar için kayıtlar 24 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. 22 Haziran Cuma günü ise Kent Park’ta SAMEK büyük sergisi katılımcıların beğenisine sunulacak. 4 Haziran Pazartesi günü başlayan kayıtların 24 Haziran Pazar gününe kadar devam edeceğini hatırlatan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, 717 yaş arası katılımcıların buluşacağı SAMEK’lere tüm öğrencileri davet etti. Kama, 22 Haziran Cuma günü Kent Park’ta SAMEK büyük sergisinin gerçekleşeceğini de duyurdu.

        Kurslarla ilgili detayları paylaşan Kama, “Yaz döneminde 717 yaş arası öğrencilerimizi SAMEK’le buluşturacağız. Arifiye, Kaynarca, Karasu’da 717 yaş ve Akyazı, Geyve, Sapanca ve SAMEK Eğitim ve Gençlik Merkezi’ne (Orhan Camii Karşısı) 1417 yaş arası gençler başvuruda bulunabilecek. Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ardından 8 Temmuz Pazartesi günü de yaz kurslarımız başlayacak. 6 haftalık kurslarımız için öğrencilerimiz kayıtlarını 24 Haziran Pazar gününe kadar katılacakları kurs merkezlerinden yaptırabilir. Tüm öğrencilerimizi SAMEK’lere davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa