Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Geyve ile Sapanca arasında bulunan dağlık alanda yaralanan motosikletliyi kurtarmak için ekipler 4 saat uğraştı.

        Edinilen bilgilere göre, Sakarya’nın Geyve ile Sapanca arasında Karaçam mevkii dağlık alanda motosikletleri ile gezintiye çıkan arkadaş grubundan Oğuzhan D. (42) isimli bir kişi motosikletinden düşerek yaralandı. Arkadaşlarının durumu sağlık ve AFAD Sakarya ekiplerine bildirmesi üzerine yaklaşık 4 saat süren bir kurtarma operasyonu başladı. Kazanın yaşandığı yerin oldukça engelli olmasından dolayı 112 sağlık ekipleri olay yerine yine motosikletler ile ulaştı.

        Pamukova acil sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı başaralı müdahale sonrasında yaralı Oğuzhan D. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, yaralının durumun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa