Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Karasu ilçesinde kağıt ambalaj tesisinde bulunan kepçeyi temizlemek istediği esnada alt kısmında sıkışan işçi hayatını kaybetti.

        Olay, saat 11.30 sıralarında Karasu ilçesi KarasuKocaali yolu üzerinde Kuyumculuğu kavşağı yanında bulunan bir kağıt ambalaj tesisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Melih Şahin isimli çalışan, tesis içerisinde bulunan kepçeyi temizlemek istedi. Melih Şahin, temizliğe başladıktan bir süre sonra iş makinasının alt kısmına sıkıştı. Şahin'in acı feryatları üzerine olay yerine koşan diğer çalışanlar durumu hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Melih Şahi'nin yapılan sağlık kontrolleri sonrasında hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Şahin'in cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Konuyla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa