Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20172018 Eğitim öğretim yılında Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) öğrenim görmek için gelen uluslararası öğrenciler, Geleneksel Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) İftar Yemeği’nde bir araya geldi.

        İftar Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesi’nde 24 Mayıs Perşembe günü düzenlendi. SAÜ TÖMER bünyesinde 70 farklı ülkeden Türkçe hazırlık alan 360 öğrenci, gerek İslam kültüründe gerekse de Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan iftar yemeğinde bir araya gelerek Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte yaşadı. İftarın hemen öncesinde Suudi Arabistan’dan Abduljalil Khalilullah’ın Kuranı Kerim tilaveti başlayan program, Afganistan’dan Esmatullah Torabi’nin okuduğu ezanı şerif ve Cezayir’den Khaled Bioud’un iftar duası ile devam etti. İftarını açan öğrenciler, Mısır’dan Mohamed Ashraf’ın Türkçe yemek duası ile iftarlarını tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa