Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SASKİ tarafından Akyazı’da inşa edilen isale hattı üzerine kurulacak şehri yeni enerji yatırımı Keremali HES için ihale tamamlandı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından şehre kazandırılacak yeni enerji yatırımı Keremali HES için ihale tamamlandı. Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu’nun komisyon başkanlığını üstlendiği ihaleye 4 istekli teklif sundu. İhalenin ardından açıklamalarda bulunan Sakallıoğlu, “Şehrimizde yenilenebilir enerjiye yönelik yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Akyazı’da 5 mahalleye bol ve kaliteli içmesuyu sağlamak için inşa ettiğimiz 17 kilometrelik isale hattı üzerinde hayata geçireceğimiz Keremali HES projemizin ihalesini tamamladık. Bu proje ile birlikte yılda 4 milyon kilovata kadar enerji üretmeyi planlıyoruz. Son derece önemli olan bu tür yatırımlarla şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. İhale komisyonumuzun isteklilerin tekliflerini görüşerek değerlendirmesinin ardından sonuçlar kamuoyuna açıklanacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa