Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geyveli çocuklar, Ramazan etkinliklerinde Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Nasreddin Hoca, Hüsmen Ağa ile eğlenirken pamuk şekeri ve allı güllü gibi lezzetleri tatma fırsatı buldular.

        Geyve Belediyesi tarafından geleneklerine bağlı nesiller yetiştirmek, bazı değerleri unutturmamak için başlatılan Ramazan Eğlencelerinin ilki gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukları eğlendirmek, eğlendirirken öğretmek konsepti ile planlanan gece de Nasreddin Hoca ve Hüsmen Ağa’nın çocuklarla diyalogu kahkaha dolu anların yaşanmasına neden oldu.

        Etkinliklerde Ateşbaz’ın sahneye çıkmasıyla da çocuklar heyecanlı anlar yaşadılar. Metrelerce alev çıkaran usta şovmen, çocukları uyarmayı ihmal etmedi. Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri pamuk şekeri ve allı güllü ikramı ile tatlandırılan geceye katılanlara Belediye Başkanı Murat Kaya kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kaya programa katılanların Ramazan ayını tebrik ederek, “Çocuklarımızın geleneklerimize bağlı yetiştirmemiz lazım. Geçmişini bilen geleceğine sahip çıkan nesillerle çok daha güzel günler göreceğiz. Ramazan ayınız, geceniz mübarek olsun” dedi.

        Geyve Belediyesi’nin geleneksel ramazan şenlikleri her Cuma akşamı ilçe meydanında gerçekleşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa