Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'nın Pamukova ilçesinde iki orman işçisi arasında çıkan tartışma kanlı sona erdi. Karnından bıçakla ağır yaralanan Mustafa Özbudan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Olay, Mesuriye Mahallesi Kıranyurt Yaylası'nda gece yarısı meydana geldi. Orman işçisi olarak çalışan Ayhan G.(49) ile Mustafa Özbudan (48) sohbet ederken çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Ayhan G. eline geçirdiği bıçakla Mustafa Özbudan´ı karın bölgesinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan  Özbudan, aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Şüpheli Ayhan G. olay sonrası jandarmayı arayıp arkadaşını bıçakladığını teslim olacağını söyledi. Karnından yaralanan Mustafa Özbudan olay yerine gelen 112 ambulansı ile önce Pamukova İlçe Hastanesi'ne daha sonra Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Jandarma şüpheli Mustafa G.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa