Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ‘Bilgiden Bilince Gençlerle Başbaşa’ isimli konferansa katılmak üzere Sakarya Üniversitesi’ne (SAÜ) geliyor.

        Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 9 Mayıs Çarşamba günü Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Bilgiden Bilince Gençlerle Başbaşa’ isimli konferansa katılacak. Öğrenciler, öğretim elemanları ve halka açık olarak gerçekleştirilecek konferansta Diyanet İşleri Başkanının İslam Medeniyetinde bilginin önemi, bilginin yanlış kullanımının sonuçları, İslam Dünyasında günümüzde yaşanan mezhep çatışması vb. sorunlar gibi konularda önemli bilgiler vermesi bekleniyor.

        Diyanet işleri başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın uzun yıllar Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Öğretim üyesi ve Dekan olarak görev yapmış olması konferansı daha da anlamlı hale getiriyor. Prof. Erbaş, konferansın ardından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde Sakarya Üniversitesi Vakıf Özel Okulları tarafından düzenlenecek bir başka programa da katılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa