Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile meclis salonunda istişare toplantısı yaptı.

        Adapazarı Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapan Başkan Dişli, müdürleri tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat verdi. Yaz sezonunun yaklaşması nedeniyle ilçede hızla başlayacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Dişli, "İlçemiz genelinde halkımıza yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Yapmış olduğumuz bu toplantılarda birim hizmetlerimiz hakkında bilgi alarak, yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet için çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Müdürlerimizin şehre hizmet adına gönülden çalıştıklarını biliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa