Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'da Dünya Ressamlar Günü kapsamında renkli boyaları damlatma tekniğiyle kumaşa işleyen özel çocuklar, rengarenk eserler ortaya çıkardı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çeşitli program, proje ve eğitimlerin gerçekleştirildiği Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) özellikle özel çocukların toplum içindeki yerinin güçlendirilmesi ve yeteneklerinin keşfedilmesi için büyük hassasiyetle çalışılıyor.

        Kurslarda hem psikolojik olarak rahatlayan hem de kendini yeniden keşfeden engelli öğrenciler, rengarenk organizasyonlarla eğlenerek öğreniyor.

        Dünya Ressamlar Günü'nde de unutulmaz bir gün geçiren özel çocuklar, 20. yüzyılın en önemli sanatçılarından Jackson Pollock'un eserlerinden ilham alarak renkleri damlatma tekniğiyle kumaşın üzerine işledi.

        Kendi hayal dünyalarındaki eseri kumaşa döken özel çocuklar, günün sonunda rengarenk manzaralar ortaya çıkardı. Aileler ve çocuklar, etkinlik için Büyükşehir'e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa