Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Sakarya'da kullandı.

        Özkoç, annesi Gülser Özkoç'la oylarını kullanacakları Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokuluna geldi.

        1055 numaralı sandıkta oyunu kullanan Özkoç, sandık görevlileriyle selamlaştı. Özkoç'un annesi Gülser Özkoç da aynı sandıkta oyunu kullandı.

        Engin Özkoç, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, yaklaşık 1,5 aydan beri alanlarda olduklarını ve ülkenin çok önemli bir seçime girdiğini söyledi.

        Seçimlerin ülke için demokrasi sınavı olduğunu ifade eden Özkoç, "Ülkemin insanları büyük bir sağduyuyla sandığa gelip oylarını kullanıyorlar. Çok güzel bir seçim atmosferi geçirdik onun için tüm insanlarımıza teşekkür ediyorum. Sonuçlar hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa