Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya ve Kocaeli'de meydana gelen trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.

        Emniyet Emniyet Müdürlüğü'nce basınla paylaşılan görüntülerde, Adapazarı ilçesinde bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrilmesi yer alıyor. Kuzey Terminal mevkisindeki kavşakta ise otomobilin kamyonet ile çarpıştığı an görülüyor.

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekilen kayıtlarda ise Anadolu Otoyolu Bekirdere Viyadüğü altındaki yolda kontrolünü kaybeden traktör sürücüsünün karşı yönden gelen minibüse çarptıktan sonra yol kenarına devrilmesi yer alıyor.

        D-100 Karayolu yan yolda bulunan ışıklı kavşakta çarpışan iki otomobilden birisinin karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarpmasının kaydedildiği görüntülere, yine D-100 Karayolu Sakarya istikametinde seyreden bir otomobilin hatalı sollama neticesinde sağ şeritten ilerleyen beton mikserine arkadan çarpması yansıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa