Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Sakarya, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kocaeli ve Karabük'te taraftarlar takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

        Sakarya'da, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Göztepe'yi 1-0 yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

        Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin de çoğunlukta bulunduğu Serdivan ilçesindeki Kafeler Caddesi'nde araçlarıyla konvoy oluşturdu.

        Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla cadde boyunca tur atan taraftarlar, büyük mutluluk yaşadı. Alana yürüyerek gelen kalabalık Galatasaray taraftarları, trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Polis ekipleri, kapanan yolun trafiğe açılması için yoğun çaba sarf etti.

        Caddede toplanan çok sayıda taraftar, meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

        Bu arada Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlara bazı Sakaryasporlu taraftarlar tepki gösterdi. Kısa süren arbedenin büyümesini engelleyen polis ekipleri, grubu uzaklaştırdı.

        - Zonguldak

        Zonguldak'ta, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Göztepe'yi 1-0 yenerek 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

        Sarı-kırmızılı taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı.

        Uzunmehmet Caddesi'nden valilik binası önüne gelen taraftarlar, Madenci Anıtı'na kadar yürüdü. Taraftarların yürüyüşü sırasında trafiğin kilitlenmesi nedeniyle hasta taşıyan 112 Acil Servis ambulansı zor anlar yaşadı.

        Uzun araç konvoyunun oluştuğu kent merkezinde kutlamalarını sürdüren taraftarlar, daha sonra dağıldı.

        Ereğli ilçesinde maçın bitişinin ardından Devrim Bulvarı'nda toplanan çok sayıda taraftar, Atatürk Anıtı önünde meşaleler yakarak davul zurna eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

        Kalabalık daha sonra Devrim Bulvarı'nda tezahüratlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

        Oluşan yoğun araç trafiği nedeniyle ulaşım zaman zaman dururken Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yol güzergahlarını trafik akışına açtı.

        - Bartın

        Bartın'da maçın bitişinin ardından Yukarı Çarşı Meydanı'nda toplanan taraftarlar burada davul zurna eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu ve meşale yaktı.

        Kalabalık daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüşe geçerken, bazı sarı-kırmızılı taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı.

        Araç trafiği nedeniyle ulaşımın zaman zaman durduğu kent merkezinde yoğun güvenlik tedbiri alındığı görüldü.

        - Düzce

        Düzce'de Anıtpark Meydanı'na gelen taraftarlar, ellerindeki sarı-kırmızılı bayraklar ve meşalelerle kutlama yaptı.

        Galatasaray marşlarını söyleyen taraftarlar daha sonra araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı.

        - Karabük

        Karabük Kent Meydanı ve 100. Yıl Mahallesi'nde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerindeki takımlarının bayrakları ve meşalelerle kutlama yaptı.

        Galatasaray marşları söyleyen taraftarlar, daha sonra araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur attı.

        Safranbolu ilçesinde de 15 Temmuz Misak-ı Milli Meydanı'nda bir araya gelen Galatasaray taraftarları, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

        - Kocaeli

        Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

        Sarı-kırmızılı ekibin deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 1-0 mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, bayraklar, atkılar ve meşalelerle Merkez Bankası Kocaeli Şubesi ve Cumhuriyet ile Hürriyet caddelerinin birleştiği yürüyüş yoluna akın etti.

        Tezahürat yaparak Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen taraftar grubu, burada sevinç gösterisinde bulundu. Buradan yürüyüş yolunda çevik kuvvet eşliğinde Anıtpark'a yürüyen taraftar grubu, kutlamaların ardından dağıldı.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kent genelindeki meydan ve caddelerde önlem aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa