Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Midesinden öyle bir şey çıktı ki, van, mide ağrısı, midesinden saat çıktı

        Psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen 22 yaşındaki Erhan Özbilir, mide rahatsızlığı nedeniyle yakınları tarafından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Özbilir, yapılan ilk müdahalenin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

        Burada ultrason ve röntgen filmi çekilen Özbilir'in yapılan endoskopi muayenesinde midesinde bir kol saati ve iki metal parçası olduğu belirlendi.

        Bunun üzerine Genel Cerrahi Servisine kaldırılan Özbilir'in yapılacak ameliyatla midesindeki cisimlerin çıkarılacağı bildirildi.

        YYÜ Genel Cerrahi Bölümü'nde görevli Dr. Tolga Kalaycı, AA muhabirine, hastanın daha önce de yaşadığı belli sorunlardan dolayı saat ve yabancı cisimler yuttuğunu ve ikinci kez aynı durumdan dolayı hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

        Hastanın midesindeki cisimlerin endoskopi bölümünde çıkarılamamasından dolayı hastayı ameliyat edeceklerini belirten Kalaycı, "Çekilen röntgen ve ultrason filmlerinde cisimler net bir şekilde görülüyor. Hastanın takiplerinde bir sıkıntı yok. Midesindeki cisimler ameliyatla çıkarılacak" dedi.

        Baba Cemal Özbilir ise oğlunun daha öncede saat yuttuğu için hastaneye kaldırıldığını ve saatin midesinden çıkarıldığını kaydetti.

        Özbilir, "Akşam oğlumun midesinden sancıları başladı. Hastaneye kaldırdık ve saat yuttuğunu öğrendik. Ameliyat edilecek ve midesindeki saat çıkarılacak. Daha önce de böyle bir durum olmuştu. Oğlumun kısa zamanda sağlığına kavuşmasını istiyorum" dedi.

        Özbilir'in midesinden yaklaşık 4 ay önce de kol saati, oyuncak araba ve 6 cisim çıkarıldığı öğrenildi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa