Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık "Şifa bulayım" derken ölüyordu

        Edinilen bilgiye göre, Bursa'da merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi Güney Sokağı üzerinde oturan 9 çocuk babası Mehmet Bahçeci, mayasıl tedavisi için tavsiye edilen tatula bitkisini kaynatıp suyunu içti. Birinci bardağın ardından ikinci bir bardak daha içtiği öne sürülen 66 yaşındaki Bahçeci fenalaştı. Yere yığılan yaşlı adam hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği için midesi yıkanan Mehmet Bahçeci yoğun bakıma alındı.

        Birden bire yere yığılan kocasının şaka yaptığını zannettiğini söyleyen Refika Bahçeci, "Dili dönmüyordu. Torunlarını güldürmek için şaka yapıyor sandım. Çaydanlığı gösterdi. İçinde dikenli bir bitki vardı. Kaynatıp içmiş. Dili de dönmeyince ölüyor sandık. Allah korudu" dedi.

        Kayınpederinin mayasıl tedavisi için bir arkadaşının Hatay'dan gönderdiği tatulayı kaynatıp içtiğini ifade eden bir çocuk annesi Medine Yaşar (35), "Birden kendinden geçti. Konuşamıyordu. Hemen taksiyle hastaneye kaldırdık. Yoğun bakıma alındı. Daha önce de sık sık çeşitli otlar içerdi. İlk defa başına böyle bir şey geldi. Tatulayı bir arkadaşı Hatay'dan göndermişti" diye konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa