Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Bu kitabı okuyan zayıflıyor

        lman Profesör Michael Hamm ve Türk beslenme uzmanı Fikret Mikail Aktaş'ın yazdığı "Doğru Beslenmeyle Sağlıklı Zayıflayın ve Sağlıklı Kalın" adlı kitabın tanıtımı İstanbul'da yapıldı.

        Hamburg Üniversitesi Beslenme Bilim Dalında görev yapan Prof. Dr. Michael Hamm ve Avrupa'nın en sevilen Türk beslenme uzmanı olarak tanınan Fikret Mikail Aktaş'ın yazdıkları "Doğru Beslenmeyle Sağlıklı Zayıflayın ve Sağlıklı Kalın" adlı kitabın tanıtımı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla yapıldı.

        Kitapta, niçin kilo alındığından, beslenme yasaklarına kadar birçok konu hakkında bilimsel veriler ışında açıklamalar yapılıyor. Kitap hakkında bilgi veren Fikret Mikail Aktaş, sağlıklı ve başarılı bir zayıflamanın püf noktalarını kitapta anlattıklarını belirterek, "Biz insanlara aç kalmadan nasıl kilo verebileceklerini anlatıyoruz. Kilo verdikten sonra yeniden kilo alınmaması için de çeşitli yolları yine kitabımızda anlatıyoruz" dedi.

        Obezite konusunda bir uzman olan Prof. Dr. Michael Hamm ise Fikret Aktaş ile nasıl bir araya geldiklerini ve kitabın hazırlık aşamasıyla ilgili bilgiler verdi. Hamm, "Bu kitabı, zayıflamak, bunu yaparken de sağlıklı kalmak isteyenler için hazırladık" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa