Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Basit adımlarla güzellik

        Evde kendi kendinize yapacağınız birkaç işlemle de bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz...

        EVDE MANİKÜR

        Tırnaklarınızı şekillendirin: Tırnak uçlarınızın ayrılmalarını engellemek için tırnaklarınızı hep aynı yöne doğru törpüleyin. Yuvarlatılmış kenarları olan köşeli tırnaklar bu yıl çok moda.

        Baz sürün: Tırnaklarınızın oje tarafından lekelenmelerini engellemek için en sağlıklı yol, baz sürmekten geçiyor. Aynı zamanda manikürünüzün ve ojenizin ömrünü uzatmaya da yarar.

        Boyayın: Boyamaya, tırnaklarınızın ortasından başlayın ve kenarlara doğru devam edin. Ojenizi iki ince kat halinde sürün.

        PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

        Herhangi bir fondöteni sürmeden önce cildinizin temiz olması çok önemlidir. Yağdan ve kirden arınmış bir ciltte fondöten çok daha etkili olur.

        Az miktarda fondöteni elinize dökün ve sürmek için yüzük parmağınızı kullanın. Burnunuza, yanaklarınıza, çenenize ve alnınıza uygulayın.

        Fondöteni bir süngere sürün ve yüzünüzün ortasından başlayarak dış bölgelere doğru yayın. Özellikle saç dipleri ve çenenize iyice yedirin ki daha doğal bir görünüm kazanın.

        İŞ KOLAYLAŞTIRICILAR

        İyi bir törpü: Güzel bir törpü tırnaklarınızın sağlığı açısından çok önemli. Onu nazik kullanmak ise size kalmış.

        Parlatıcı şeffaf oje: Gün aşırı yenileyeceğiniz ve ojenizin üzerine süreceğiniz şeffaf kat, hem ojenin ömrünü uzatacak hem de renginin daha güzel görünmesini sağlayacak.

        Sabah

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa