Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Zayıflıktan kemikleri kırıldı

        HABERTURK.COM / SAĞLIK SERVİSİ

        Sevgilisinin kollarına atlarken kaburgası kırılan18 yaşındaki anoreksiya hastası Georgia McGrath, sadece fotoğraf çektirmek istemişti.

        ACIYI FOTOĞRAFLADILAR...

        Dailymail'in haberine göre; erkek arkadaşına sarılırken acılar içinde bağırmaya başlayan genç kız, akciğerlerine bir şey olduğunu düşündü çünkü nefes alamamaya başlamıştı. Ama aslında 30 kiloya düşen genç kızın kaburga kemiklerinden bir tanesi kırılarak, akciğerine batıyordu.

        Kilosu ile dalga geçilen Georgia, kilosundan rahatsız olmaya başladı ve bu nedenle de bunalıma girdi. Gün içerisinde yalnızca 100 kalori ile beslenen genç kız zamanla 30 kiloya kadar düştü, ağırlık dengesini kaybetti ve iyice çelimsiz bir hale geldi. 2015 Ağustos ayında yaşadığı bu olayın ardından ise genç kız durumunun farkına vardı. Yavaş yavaş iyileşmeye başlayan Georgia şimdi ise 65 kilo.

        Georgia, "Ashton'ın kollarında acı içinde çığlıklar atmaya başladım. Zar zor nefes alıyor ve ciğerlerim delindi diye düşünüyordum. Eğer hastaneye gitmeseydim ölebilirdim. Zar zor yemek yiyor, tuvalete bile gitmekte zorlanıyordum, çok hastaydım. İyileşme sürecinde büyük büyükannemi kaybettim, vasiyeti ise benim tamamen iyileşmemdi. Bu da benim iyileşmemde bir motivasyon oldu" dedi.

        Şimdi Georgia, başkalarına yardım etmek için hikayesini cesurca paylaşıyor ve gelecek için en iyisini diliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa