Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kalp Sağlığı Kalp ve Damar Uzun yaşamın sırları, Op. Dr. Mesut Özcan, Nazenin Tokuşoğlu, kalp damar sağlığı, uzun yaşam, glikoz şurubu, nar, sirke, yoğurt, propolis, bağışıklık sistemi
        • 1

          Nazenin TOKUŞOĞLU / HT PAZAR

          PROPOLİS


          Yüzde 70-75 damar tıkanıklığı olan hastalarıma propolis kullandırıyorum. Kalınbağırsak florasını düzenliyor, mide kanserine neden olan Helicobacter Pylori’yi yüzde yüz öldürüyor. Reflüyü de geçiriyor. Balı 10 yıl rafa koyun küflenmez, çünkü içinde propolis var.

        • 2

          NAR

          Nar en iyi antioksidandır. Kan sulandırıcı özelliği var, o yüzden kalp sağlığında önemli rol oynuyor. Taneleyip suyunu öyle çıkarıyoruz. Kollu eski manuel makineler çok daha sağlıklı. Ürettiğimiz ballar ve nar suları 250 kimyasal kontrolden geçti. Anlayacağın sonunda “Narolog” oldum...

        • 3

          YOĞURT

          Evde yapılmış yoğurt kanserin düşmanıdır. Yoğurt kolonda olması gereken bakterileri içerir. Probiyotik denen şey yani... Evde yapamazsanız üzerinde probiyotik yazan yoğurtları alın.

        • 4

          SİRKE

          Sirke çok tüketilmelidir. Bulaşık makinesine parlatıcı yerine sirke koyun. Mide kanserinin önemli sebeplerinden biri de bulaşık makinesi parlatıcılarıdır. Tamamen kanserojendir ve direkt mideyle temas eder.

        • 5

          BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ

          Her insanda kanser hücresi vardır dediniz, sonra? Bağışıklığı kuvvetli olanlar sağlıklıdır. Bağışıklık sistemi çöktüğü zaman kanser çıkar. “Üzüntüden kanser oldu” lafı doğrudur. Kalınbağırsağınızda ne kadar temiz ve sağlıklı bakteri varsa o kadar sağlıklısınızdır.

        • 6

          GLİKOZ ŞURUBU

          Glikozun ne kadar zararlı olduğunu nasıl anlatabiliriz? Kanser hücrelerinin ilk aldığı şey glikozdur. Onunla beslenir. Siyanür 30 saniyede öldürür, glikoz süründürür. Türkiye’ye glikoz şurubunun girme nedeni maliyet. Bildiğin intihar. Mısır nişastasından elde ediliyor. Böyle giderse şeker fabrikaları da batacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa