Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Rize'de bulunan cesedin Ağustos ayındaki selde kaybolan şahsa ait olduğu tespit edildi

        Rize'nin Çayeli ilçesinde 28 Eylül günü sabah saatlerinde sahilde bulunan cesedin Ağustos ayı içerisinde ilçenin Derecik köyünde yaşanan selde kaybolan Mehmet Küçüksarı'ya ait olduğu belirlendi.

        İHA'nın haberine göre, Çayeli ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında derelerin denize getirdiği binlerce ağaç ve kütük parçası ile birlikte Büyüktaşhane Mahallesi sahilinde sabah saatlerinde bir ceset bulunmuştu. Vatandaşlar cesedi görmesi üzerine polis ekiplerinde haber vermiş, tanınmaz haldeki ceset otopsi için Güneysu Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılmıştı. Cesedin ilçenin Derecik köyünde geçtiğimiz Ağustos ayında sel sularına kapılarak kaybolan Mehmet Küçüksarı olabileceği şüphesi üzerine ailesinden doku örnekleri alınarak cesetteki doku örnekleri ile karşılaştırılırken, alınan sonuçlarda doku örneklerinin uyduğu belirlendi.

        CENAZE NAMAZI SOKAKTA KILINDI

        DHA'nın haberine göre, Rize'nin Çayeli İlçesi´nde selde kaybolduktan 49 gün sonra bulunan ve cesedi üzerinde yapılan doku testi ile kimliği belirlenebilen Mehmet Küçüksarı için ikindi vakti Sahil Camii önündeki sokakta cenaze namazı kılındı. Tabutun içinde bulunduğu cenaze aracı, uzun süre sonra bulunan cenazeden yayılan koku nedeniyle, cami önündeki sokağa geldi. Cenaze namazı da bu sokakta kılındı. Yakınları ve vatandaşların katıldığı namazın ardından Küçüksarı´nın cenazesi Derecik Köyü´nde toprağa verildi.

        Mehmet Küçüksarı´nın amcasının oğlu Sadık Çelik, "Kaybolunca çok üzülmüştük. Cesedini aradık ama bulamadık. Cesedi son selde denize sürüklenmiş halde bulundu. Şimdi buruk bir sevinç yaşıyoruz. En azından mezarının yerini bileceğiz" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa