Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Spor Brezilya - Hollanda

        Ev sahibi Brezilya bu akşam Hollanda ile karşılaşıyor. Brezilya Hollanda maçı bu akşam saat 23:00'da start alacaktır. Brezilya Hollanda üçüncülük maçı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacaktır.

        Brezilya Hollanda üçüncülük maçı Brezilya Ulusal Stadyumunda oynanacaktır.

        BREZİLYA - HOLLANDA TAKIM ANALİZİ

        Her iki takım kendi aralarında toplam 11 kez karşılaştılar. İstatistiklere göre her iki takımında eşit olduğu görülüyor. Aralarında yapılan 11 maç sonrasında Brezilya 3 maçı kazanırken aynı şekilde Hollanda'da 3 maç kazanmıştır. Toplam 5 maç ise beraberlik ile sonuçlanmış. Her iki takımda rakip kalelere 15 gol göndermiş durumda görünüyor. Bu eşitlik bu akşamki oynanacak maç ile bozulacak.

        Karşılaşmada Cezayirli hakem Djamel Haimoudi düdük çalacak. Haimoudi'nin yardımcılıklarını Fas'tan Redouane Achik ve aynı ülkeden Abdelhak Etchiali yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Japon Yuichi Nishimura üstlenecek.

        Brezilya'da sakatlığı nedeniyle turnuvayı kapatan golcü futbolcu Neymar, Hollanda maçında forma giyemeyecek.

        Kolombiya karşısındaki çeyrek final mücadelesinde, Juan Zuniga'nın müdahalesiyle sakatlanan Brezilya'nın en önemli kozu Neymar, yarı finalde 7-1 kaybedilen Almanya maçında da oynayamamıştı.

        Hollanda'da ise karşılaşma öncesi Leroy Fer ve Nigel de Jong'un durumları belirsiz. Meksika karşısındaki ikinci tur maçında sakatlanan ve turnuvanın kalanında oynayamayacağı açıklanan de Jong, Arjantin karşısındaki yarı final mücadelesine sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlamış ancak ikinci devrede oyundan alınmıştı. "Portakallar"da Leroy Fer ise antrenman sırasında sakatlık yaşayarak ikinci turdaki Meksika maçından itibaren formasından uzak kalmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa